Kat zonder Dak

Steun je ons ook tijdens "De Warmste Week " zie rubriek nieuws

Steun je ons ook op de "De Warmste Week " ?

 De aktie van Studio Brussel zet dit jaar terug vele  “Goede doelen”  in de picture .  We denken aan mensen  en dieren  die het wat minder goed hebben of tegenslag hadden in het leven.  Elke bijdrage ,hoe klein ook , maakt het verschil.  Samen iets doen maakt ons sterk en geeft ons een goed gevoel.   Kat zonder Dak Nazareth zet zich dagelijks in  voor de zwerfkatjes.  Steun je ons ook ?

De aktie van Studio Brussel zet dit jaar terug vele “Goede doelen” in de picture . We denken aan mensen en dieren die het wat minder goed hebben of tegenslag hadden in het leven. Elke bijdrage ,hoe klein ook , maakt het verschil. Samen iets doen maakt ons sterk en geeft ons een goed gevoel.
Kat zonder Dak Nazareth zet zich dagelijks in voor de zwerfkatjes. Steun je ons ook ?