Leuk kattenfilmpje

Katten houden van afwisseling.  Geef ze regelmatig een ander speeltje en ze vervelen zich nooit.  Het zit hem soms in de kleine dingen om mee te spelen zoals een hazelnootje, een pingpong balletje. En neen, het zijn niet alleen de jonge poesjes die zotte kuren hebben en speels zijn ! In onderstaande link een kort filmpje hoe jonge en oudere katten de kattenton ontdekken.  
http://youtu.be/uhYoIa6mncM

Binnenkort worden weer kleine poesjes geboren.  En de ene schattiger dan de andere.  Ze vertederen ons met hun lieve snoetje en hun speelsheid.  Maar kleine poesjes worden snel groot.  En zoals ieder dier hebben ze voeding, onderdak , verzorging en aandacht nodig.  Dus voor je je laat verleiden tot aanschaf van een poesje bedenk dat je de komende 15 jaar je verantwoordelijkheid dient te nemen.