Kat zonder Dak

Zorra zoek een thuis . zie rubriek "Poezen te plaatsen". Pizza festijn 12/10/19 zie "Nieuws"

Charlotte heeft er een vriendinnetje bij !

Hallo allemaal,

Wij willen jullie even vertellen dat we zo gelukkig zijn met onze schatjes!

En bovenal , ze zijn ook gelukkig met elkaar!
Charlotte was al enkele dagen bij ons toen Trixie kwam. Charlotte zette een hoge rug en was er niet mee gediend dat er iemand in haar mand en op haar krabpaal kwam zitten. Trixie stoorde zich helemaal niet aan haar, die was helemaal niet onder de indruk van al dat geblaas. Ze nam rustig de tijd om alles te onderzoeken en was veel minder schuw dan charlotje op haar eerste dagje.
Tegen de avond lagen ze samen in de zetel te slapen. En sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het is prachtig om ze samen te zien: samen over de grond rollen en stoeien en achter elkaar aan zitten... Om daarna samen een dutje te doen. Morgenvroeg gaan ze naar de dierenarts: eerste inenting voor Charlotje en tweede inenting voor Trixie. We houden jullie op de hoogte hoe het verder met ze gaat! 
Onderstaand enkele foto's .

Heel veel groetjes van ons allemaal !